GSM Forum voor Nederland en België

Mededelingen => Internetoplichting => Topic gestart door: Telefooncheck op 26 November 2015, 10:12:16Titel: Koop en verkoop met vertrouwen met Telefooncheck
Bericht door: Telefooncheck op 26 November 2015, 10:12:16
Hoi!

Wat ben ik blij dat ik dit forum ben tegen gekomen. Blijkbaar hebben veel mensen last van internetoplichting en dan voornamelijk met het kopen van tweedehands mobiele telefoons. Deze smartphones worden dan bijvoorbeeld op Marktplaats erg goedkoop aangeboden, maar hier is vaak iets mis mee. Of hij is het in het verleden gestolen en dan maak je je schuldig aan heling, of het is een neppe variant van een merk. Dit wil je natuurlijk voorkomen!

Sinds kort heeft het bedrijf waar ik voor werk (ReciperoXS) een nieuw product. Dit heet Telefooncheck (misschien klinkt de naam wel bekend want het bestond al, maar dan in een andere vorm). Op www.telefooncheck.nl (http://www.telefooncheck.nl) kan je een rapport laten maken van de geschiedenis van je mobiele telefoon. Dit kan ook al vooraf, want je hebt alleen het IMEI nummer nodig. Het rapport checkt op een aantal zaken, zoals: imitatie, gestolen, geblokkeerd, of er een verzekering op zit, wie de officiële eigenaar is etc. Kijk voor meer informatie op de website.

Normaal kost een Telefooncheck €1,99 maar ik mag een aantal gratis checks weggeven. Vul de onderstaande promotiecode in (vóór je op de betalingssite komt) en krijg een gratis check:
CHECK720791 (geldig tot 30-11-2015).

Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben!

Groet,

Kirsten
ReciperoXS | Telefooncheck