GSM Forum voor Nederland en België

Mededelingen => Overige Board => Topic gestart door: Instructeurtje op 25 Oktober 2010, 22:29:52Titel: Hele afspraak kopiëren in agenda op mobiele telefoon
Bericht door: Instructeurtje op 25 Oktober 2010, 22:29:52
Als rijschoolhouder maak ik afspraken voor rijlessen met mijn leerlingen en ik gebruik daarvoor momenteel een HTC Touch Diamond 2 met Windows Mobile 6.5  erop. Thuis synchroniseer ik mijn agenda dan met Microsoft Outlook zodat ik aan het eind van de week een overzicht kan uitprinten van de complete afgelopen week. Die agenda moet een aantal jaren bewaard blijven zodat de belastingdienst eventueel inzage kan krijgen in mijn gegevens.

Wat voor mij een absolute must is, is de mogelijkheid om op mijn mobieltje een afspraak te kopiëren en te plakken naar een ander tijdstip in de toekomst. Ik zoek dus geen manieren om een nieuwe afspraak te maken (te omslachtig), maar simpelweg een bestaande afspraak te selecteren en dan met copy/paste te plakken naar een nieuwe datum. Voor zover ik weet kan dat alleen met de standaard agenda van Windows Mobile.

Op die manier ben ik dan in feite gebonden aan een bepaald type telefoon, terwijl ik eigenlijk graag liever een Blackberry of een I-phone zou aanschaffen. Bovendien werkt HTC ook steeds vaker met het besturingssysteem Android, waardoor ik straks wellicht helemaal geen telefoon meer kan vinden met de Windows Mobile agenda erop. Ik ben niet noodzakelijk fan van die specifieke agenda, maar het gaat me om de handigheid van het copy/paste.

Bestaat er een andere agenda met die functionaliteit, die ik ook nog eens kan synchroniseren met Outlook? Wellicht een app die op een Blackberry draait?