GSM Forum voor Nederland en België
11 Juli 2020, 23:56:22 *
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
De activerings e-mail gemist?

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Nieuws: Welkom op het nieuwe forum, kom je problemen tegen laat het even weten.
 
  Startpagina Help Zoek Inloggen Registreren  
ADVERTENTIE: Voor de goedkoopste GSM's en SIM ONLY abonnementen ga je naar BELZAAK.nl of SIM ONLY ZAAK.nl
  Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  GSM Toestellen / Sony-Ericsson / Re:Sony ericsson xperia s met firefox Gepost op: 13 December 2012, 12:56:16
Hallo, ik zie dat jouw bericht al een poosje geleden is geplaatst.

Je vroeg of het mogelijk is om Firefox op de Xperia S te installeren. Als je kijkt op Google Play, kun je zien dat Firefox wel compatibel is met de Xperia S. Dus ik zou het gewoon installeren en bevalt het niet, kun je altijd nog een andere browser kiezen. Ik gebruik zelf Dolphin Browser, bevalt goed en is mooi snel.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt. Succes!
2  GSM Toestellen / Sony-Ericsson / Xperia S haalt mails niet op Gepost op: 11 December 2012, 10:10:41
Sinds gisteren heb ik een nieuwe Xperia S. Prima telefoon, lekker snel, met maar 1 ding dat niet lijkt te werken. Ik heb wat e-mailaccounts toegevoegd en heb het zo ingesteld dat de mails elke 30 minuten worden opgehaald en dat ik daarvan een melding krijg in de statusbalk. Het geluid staat aan en elk e-mailaccount heeft een eigen ringtone. Ook heb ik ingesteld dat e-mails wèl worden getoond wanneer het scherm vergrendeld is, maar mijn e-mails worden gewoon níet opgehaald. Wanneer ik handmatig e-mail ophaal en vernieuw, dan komen ze wèl. Op zich vind ik het niet zo erg om handmatig mijn mail op te halen, maar die optie moet het toch gewoon doen?

Is er misschien nog iets dat ik over het hoofd zie, misschien een of andere instelling waar ik nog iets mee moet?

Alvast bedankt.
3  GSM Toestellen / Sony-Ericsson / Dataverkeer bijhouden Gepost op: 7 Mei 2011, 07:03:30
Ik ga op vakantie volgende week en wil daarvoor een 'internet op reis bundel' voor afsluiten. Ik kan dan dagelijks tot 35 MB internetten voor €2 euro.

Op mijn Xperia Mini Pro zou ik een soort applicatie willen hebben waarmee ik mijn dagelijkse gebruik kan bijhouden. Weet iemand misschien of de Android Market een goeie heeft hiervoor?

Alvast bedankt!
4  GSM Toestellen / Sony-Ericsson / Re:SD Card van Nokia E75 in de Xperia Mini Pro Gepost op: 14 Maart 2011, 20:04:22
Hoi, dankje voor je reactie. Ik heb de card gisteren geprobeerde te lezen, maar hij schijnt zo beschadigd te zijn, de helft van de bestanden kon niet worden weergegeven.
5  GSM Toestellen / Sony-Ericsson / Timescape op de Xperia Mini Pro Gepost op: 20 Februari 2011, 14:53:50
Sorry, alweer een vraag van mij. Ik probeer eerst zelf van alles uit, maar heb er minder verstand van dan ik zou willen.

Ik heb dus een vrij nieuwe Xperia Mini Pro met timescape. Als contents heb ik hyves en berichten toegevoegd. Beide staan ook netjes aangevinkt en op mijn hyves log ik automatisch in. Nu heb ik het zo ingesteld dat er elke 15 minuten updates komen, maar het enige dat ik op mijn timescape-widget zie is een hyvesbericht van een week geleden. Er komen gewoon geen nieuwe updates binnen. Dat terwijl er elke 2 minuten wel iets gebeurt in mijn hyvesvriendenlijst. Ik heb het geprobeerd met het toestel uit en aan te zetten (daardoor verschuift de foto van mijn kat waardoor de helft van zijn koppie nu nog maar zichtbaar is), maar weer zie ik diezelfde hyvesmelding van een week geleden. Er komt niets nieuws bij. Zo heeft timescape toch geen zin?

Iemand enig idee hoe dit kan?

Alvast bedankt.
6  GSM Toestellen / Sony-Ericsson / SD Card van Nokia E75 in de Xperia Mini Pro Gepost op: 20 Februari 2011, 14:53:17
Ik heb sinds kort een Xperia Mini Pro met een SD card van 2 GB.

Daarvoor had ik een Nokia E75 met SD card van 4 gb. Die kaart staat helemaal vol met gegevens, zoals foto's en muziekbestanden.

Nu wilde ik nadat mijn Nokia is overleden de 4 GB card die exact dezelfde is als die van de Xperia, in de Sony doen om de foto's en de muziekbestanden (MP3's en WAV bestanden) op mijn Sony te krijgen, maar Sony kan om of een andere reden die kaart niet lezen. Ik krijg de melding dat de geheugenkaart niet gereed is. Volgens de Telfort shop moet dat gewoon wel lukken omdat het dezelfde kaart is. Nu zit ik dus met een geheugenkaart met waardevolle informatie, met name de foto's waar ik helemaal niks mee kan. Iemand enig idee hoe dat zit?

Alvast bedankt.
7  GSM Toestellen / Sony-Ericsson / Xperia Mini Pro en mail Gepost op: 5 Februari 2011, 17:37:12
Hallo, ik heb sinds vandaag een Xperia Mini pro en nu heb ik een en ander ingesteld, qua meldingen en geluiden. Een e-mailaccount heb ik ook ingesteld en kan ook mails verzenden en versturen. Maar wanneer ik een mail wil lezen, moet ik eerst naar mijn inbox, de pagina verversen en dan pas krijg ik mail. Wat ik graag zou willen is dat mijn mail automatisch wordt opgehaald. Die optie kan ik nergens vinden.

En je schijnt ook maar 1 mailaccount aan te kunnen maken. Klopt dat?

Alvast bedankt.
8  GSM Toestellen / Nokia / Re:Agendaprobleem Nokia E75 Gepost op: 4 Februari 2011, 12:10:03
Beste Ronny,

Ik heb tot voor kort ook een Nokia E75 gehad en ik had hetzelfde met de wlan zoeken. Die had ik aangeklikt, maar die stond er niet tussen.

Wat ik toen heb gehad is alles uitvinken zodat het schermpje helemaal leeg is, dan even van modus wisselen, toestel uit en weer aan en dan weer alle dingen selecteren die je op je startscherm wilt hebben. Toen deed bij mij alles het wel weer, ook de WLAN zoeken.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt.

Succes.
9  GSM Toestellen / Nokia / Memory Card Nokia E75 Gepost op: 4 Februari 2011, 12:04:25
Mijn Nokia E75 is overleden, doet helemaal niks meer, gaat niet meer aan, maar het probleem is dit:

Er zit een SD card in van 4 GB die helemaal volstaat met gegevens, zoals foto- en muziekbestanden. Die bestanden wil ik graag naar mijn pc kopiëren, maar de vraag is hoe. Ik heb een Sony Ericsson cardreader met USB stickje, maar daar past die kleine SD Card van Nokia niet in. Weet iemand of er ook cardreaders speciaal voor dat type toestel zijn?

Alvast bedankt.
10  GSM Toestellen / Nokia / E75 verbindt niet meer Gepost op: 27 Juli 2010, 17:01:16
Sinds enige tijd heb ik ziggo en hotmail instellingen op mijn telefoon geïnstalleerd om ook met mijn telefoon mail te kunnen lezen, versturen en beatwoorden. Ik kon mail versturen en ontvangen. Maar sinds gisteravond kan er niet meer verbonden worden, bij zowel hotmail als ziggo. Internet heb ik nog wel op mijn telefoon en dat doet het ook prima, alleen kan er geen contact meer worden gemaakt met de mailservers. Ik heb niks veranderd aan de instellingen en alles staat zoals het was, zoals mailboxtype (pop3) enz. Iemand een idee?

Alvast bedankt!
11  GSM Toestellen / Nokia / Browser op Nokia E75 Gepost op: 29 Maart 2010, 20:56:22
Welke browser is aan te raden op de Nokia E75? Ik gebruik momenteel Opera Mini.
12  GSM Toestellen / Nokia / Thema's op de Nokia E75 Gepost op: 20 Maart 2010, 17:21:23
Ik heb sinds gisteren een Nokia E75 en deze heeft maar 2 standaard thema's. Wat ik dus heb gedaan, is wat thema's downloaden via zedge en deze thema's werden vervolgens opgeslagen als SIS bestand. Klopt dit?

Ook kreeg ik een waarschuwing dat mijn telefoon bij het installeren van deze thema's ernstig beschadigd zou raken. Ik heb de installatie maar stopgezet.

Bij vorige telefoons, zoals Sony en oudere Nokia's installeerde ik geregeld thema's, maar kan me niet herinneren een waarschuwing in beeld te hebben gehad.

Weet iemand misschien hoe ik op een zeker veilige manier telefoon wat kan opfleuren?

Alvast bedankt.
13  GSM Toestellen / Sony-Ericsson / Sony Ericsson W995 Gepost op: 12 Oktober 2009, 10:01:36
Ik wil binnenkort een nieuw abonnement met nieuw toestel en heb mijn oog laten vallen op de SEW995.

Zijn er mensen die dit toestel hebben? Zo ja, zou ik graag willen weten wat jullie ervaring is met dit toestel.
Pagina's: [1]
Powered by MySQL Powered by PHP
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Pagina opgebouwd in 0.157 seconden met 21 queries. (Pretty URLs adds 0.082s, 1q)