GSM Forum voor Nederland en België
10 Augustus 2020, 16:51:17 *
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
De activerings e-mail gemist?

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Nieuws: Welkom op het nieuwe forum, kom je problemen tegen laat het even weten.
 
  Startpagina Help Zoek Inloggen Registreren  
ADVERTENTIE: Voor de goedkoopste GSM's en SIM ONLY abonnementen ga je naar BELZAAK.nl of SIM ONLY ZAAK.nl
  Laat berichten zien
Pagina's: [1] 2
1  GSM Toestellen / Samsung / Re:Samsung Galaxy S4: véél beter dan de S3? Gepost op: 28 April 2013, 12:04:14
voor zover ik weet scheelt de s4 niet veel van de s3. buiten enkele kleine features verschilt deze idd van de s3. ook de specs schelen echt niet veel van de s3. is bijna hetzelfde. in belgië en nederland wordt de s4 verkocht met de QUAD-core versie en niet de OCTAcore zoals men eerst liet doorschijnen. een enorme teleurstelling dus. vraag is of enkel in america en nog wat andere landen wordt de s4 verkocht met een OCTA-core omdat samsung de vraag voorlopig niet aan kan. de vraag naar de octacore is torenhoog naargelang men de octacore kan produceren. misschien na verloop van tijd komt de octacore ook hier uit. dus als je €200 over hebt om dat kleine verschilletje qua cpu en geheugen aan te schaffen, hoe ik je niet tegen. je gaat dan van de quadcore 1.7 ghz en 1000 ram geheugen (s3) naar de quadcore 1.9 ghz en 2000 ram geheugen (s4). en uiteraard enkele features (onnodige) features meer.
2  GSM Toestellen / Samsung / Re:apps blijven openstaan. Gepost op: 3 Maart 2013, 15:52:54
normaal zit dit ergens in een instelling waar je app's kan stop zetten.
3  GSM Toestellen / Samsung / Re:Samsung of ifhone Gepost op: 3 Maart 2013, 15:50:43
zeer zeker de galaxy s3. deze klopt zelfs de iphone 5
4  GSM Toestellen / Samsung / Re:Samsung galaxy s3 backuppen Gepost op: 3 Maart 2013, 15:48:40
aangezien ik hier geen antwoord op krijg mag mijn vraag verwijderd worden. zo blijft het forum ietsje properder.
5  GSM Toestellen / Samsung / Samsung galaxy s3 backuppen Gepost op: 12 Oktober 2012, 15:11:25
hoi,

ik zou me binnenkort een galaxy s3 willen aanschaffen. hoe ga ik eigenlijk te werk om het romgeheugen te backuppen? het is de bedoeling dat ik de originele versie kan behouden, mocht er ooit wat misgaan.
6  GSM Toestellen / Samsung / Re:SG gio opstart problemen/oplaad problemen Gepost op: 7 Oktober 2012, 22:35:01
normaal gezien zou het de bedoeling moeten zijn dat je de originele lader gebruikt omdat dit anders schade kan toebrengen aan je toestel. waarom probeer je het toestel eens niet te resetten? dit kan misschien soelaas bieden. je moet wel eerst een backup maken van al hetgeen je wil houden.

hoe je je toestel kan resetten kan je altijd wel ergens op you tube vinden.
7  GSM Toestellen / LG / Re:Kan niet internetten via LG Gepost op: 9 September 2012, 23:11:28
waarom ga je er niet mee terug nar de winkel en vraag het daar eens. zij moeten dit kunnen instellen.
8  GSM Toestellen / Samsung / Samsung galaxy s2 downgraden Gepost op: 7 September 2012, 22:14:47
hoi allen,

ik heb reeds enige tijd een samsung galaxy s2. ik heb dit een hele tijd geleden geüpgrade naar de versie android 4.0.3. nu ondervind ik problemen zoals het uitvallen van een telefoongesprek, bij smsjes krijg ik melding dat ze niet verstuurd kunnen worden en ook het bereik valt tegenwoordig tegen. ligt het aan mijn gsm of aan mijn provider weet ik uiterard niet. wat ik nu zou wiillen doen is mijn gsm downgraden naar de android 2.3 versie. de allereerste versie dus. ik heb me ondertussen al suf gezocht maar vind geen duidelijke antwoorden. ik heb al menig filmpjes op youtube gezien maar ik kan er niet aan uit. grote probleem is ook dat ik niet weet op welke basis ik de juiste bestanden moet kiezen.

om jullie even mijn gegevens te geven mocht dat nodig zijn:
modelnummer: gt-i9100
android versie: 4.0.3.
baseband-versie: i9100xxlwp
kernelversie: 3.0.15-i9100xwlpd-cl524746
buildnummer: iml74kxwlpd

hoe en wat moet ik nu eigenlijk doen?
9  GSM Toestellen / Overige merken / Sony experia s met base Gepost op: 29 April 2012, 01:21:28
hoi allen,

wie heeft ervaring met deze combinatie: een sony xperia s met base abonnement. wat is de ontvangst hiervan? Als je van aan de kust van belgie bent zou dit schitterend zijn.
10  GSM Provider / KPN & Hi / Re:Woest op KPN Gepost op: 22 April 2012, 11:44:20
ik zou zeggen, ff mailtje sturen naar testaankoop en de situatie uitleggen. evt een advocaat raadplegen en vragen wat je het beste doet.
11  GSM Toestellen / Sony-Ericsson / Re:Ervaring gebruikers Samsung Galaxy S2 en Sony Ericsson Experia Arc Gepost op: 22 April 2012, 11:30:42
ik heb me onlangs een galaxy s2 aangeschaft en de grootte van de letters is uiteraard aan te passen. dit gaat van klein tot normaal en groot. ik weet niet van waar u precies bent maar in zulk geval is het makkelijk om eens naar een mediamarkt toe te stappen en daar eentje te proberen. is heel handig vind ik als je op zoek bent naar een ander toestel. je kan dan nog steeds kijken of het je aanstaat of niet.

normaal gezien is het in te stellen lettergrootte zelfs van toepassing op de meeste gsm's. je vind die instellingen bij de instellingen van de smssen.
12  GSM Toestellen / Sony-Ericsson / Sony ericsson xperia s met firefox Gepost op: 22 April 2012, 11:25:16
hoi allen,

hoewel ik sedert kort met een samsung galaxy s2 i9100 werk, ben ik wat blij dat de sony ericsson xperia s uit is. ik heb er lang opgewacht en een prachtig toestel lijkt me en vermoedelijk ook concurent van deze samsung. alleen vind ik het best wel jammer dat je zijn geheugen niet kan uitbreiden. het is namelijk standaard 32 gb dat deze sony ericsson heeft. persoonlijk vind ik dit een minpuntje aangezien ik zelf al een tijdje met een geheugen van idem grootte werk.

toch stel ik mij volgende vraag die me nog steeds onbeantwoord is gebleven. misschine weet er hier iemand iets over? kan je firefox eigenlijk op deze smartphone installeren? en werkte deze er ook op? volgens de website van firefox zou dit niet zijn aangezien hij niet bij de geselecteerde toestellen staat. ik weet niet wanneer de website nog up-to-date is gesteld. ik heb tevens ook de vraag gesteld via de helpdesk maar die zeggen dat je maar eens op de faq moet gaan kijken waar er evenveel in staat. zijn er hier mensen die al met dit toestel werken en kan je me dit antwoord eens bezorgen?
13  GSM Provider / Algemene vragen en opmerkingen / Re:Nummerbehoud (telfort naar vodafone) Gepost op: 17 April 2012, 23:49:23
als ik me niet vergis moeten ze wel een nummer overdracht toestaan. maar als ik zie dat je een nederlands nummer hebt zou ik het niet met zekerheid kunnen zeggen. misschien lees je eens beter de overeenkomst van je vorige provider. in nederland tellen wss wel andere wetten. misschien eens een mailtje sturen naar test-aankoop.
14  GSM Provider / Algemene vragen en opmerkingen / Re:Geen ontvangst met huidig netwerk(mobistar) Gepost op: 17 April 2012, 23:45:27
je  zou een prepaid kunnen kopen van een andere provider en eens kijken wat je bereik hiermee is. dit zal alleen maar een dure zaak worden. je kan eens aan je collega's vragen welke provider zij hebben en wat hun bereik is.je kan dan evt overstappen naar die andere provider.
15  GSM Toestellen / Samsung / Re:Samsung galaxy s2 overkopen! Gepost op: 17 April 2012, 23:34:42
hiermee kan je alleen maar geluk in hebben in de zin van: het gaat, het gaat niet of het gaat maar na enkele dagen merk ik toch wel problemen. de gsm komt van een kennis van een vriend zeg je. hoe ging hij ermee om? heeft hij er problemen mee gehad? je kan altijd vragen het toestel te testen. je kan ook altijd eens vragen of je het een tijdje (enkele dagen of zo) eens mag gebruiken en testen. het is niet omdat het van de eerste keer goed werkt dat het blijft werken. als je alles moet gaan proberen ben je wel enige tijd zoet. je zegt dat het 1 jaar garantie heeft. standaard zou het normaal 2 jaar moeten zijn. je kan ook steeds checken of zijn gegevens wel kloppen.

je bent bang dat het toestel niet gaat blokkeren. normaal mag dit niet. vraag hij of hij simlockvrij is. als hij niet simlock vrij is ga je eerst de instellingen van je huidige provider moeten gaan installeren, wat eenvoudig kan met een sms.

ik spreek namelijk uit ondervinding. heb onlangs een 2de hands gekocht waar ik uiteindelijk wel blij mee ben en goed mee kan werken. dit dan wel zonder garantiebewijs (de winkelier zou geen garantiebewijzen meer afprinten). naderhand bekeken bleek er toch ergens iets niet te kloppen.
Pagina's: [1] 2
Powered by MySQL Powered by PHP
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Pagina opgebouwd in 0.171 seconden met 20 queries. (Pretty URLs adds 0.011s, 1q)