GSM Forum voor Nederland en België

GSM Toestellen => Samsung => Topic gestart door: OmeDennis op 2 Oktober 2012, 13:43:53Titel: SG gio opstart problemen/oplaad problemen
Bericht door: OmeDennis op 2 Oktober 2012, 13:43:53
Hallo,

ik kan al vanaf gister niet meer mijn sg gio opladen, als ik dit doe dan staat er een geel knipperend driehoekje met een batterij erin met een streep erdoorheen. als ik mijn mobiel nu opstart dan krijg ik eerst een lege batterij te zien en dan de opstart tekst voor ongeveer 2 seconden, daarna sluit hij gewoon af en kan ik niks meer.

ik heb al verschillende opladers geprobeerd (die van mijn vader, hij heeft een sg Y) en ik heb de batterij ook eruit en opnieuw erin gedaan.
niks helpt, ook niet na een nacht lang afkoelen.

ik weet geen raad meer, dus ik hoop dat er snel iemand reageert hierop, want misschien zijn er wel meerdere mensen die dit sinds gister hebben?

MVG,

Dennis


Titel: Re:SG gio opstart problemen/oplaad problemen
Bericht door: gamerke op 7 Oktober 2012, 22:35:01
normaal gezien zou het de bedoeling moeten zijn dat je de originele lader gebruikt omdat dit anders schade kan toebrengen aan je toestel. waarom probeer je het toestel eens niet te resetten? dit kan misschien soelaas bieden. je moet wel eerst een backup maken van al hetgeen je wil houden.

hoe je je toestel kan resetten kan je altijd wel ergens op you tube vinden.